loading

Kontakt

Lokacija

Kamnik pod Krimom 8b, SI-1352 Preserje

Telefon

+386 1 363 31 30

Email

info@plan-net.si

Prodaja

SPLOŠNO
 • Človek si življenja brez električne energije ne zna predstavljati. Ob izpadu mrežnega napajanja električne energije, ko ste na gradbišču brez priključka ali za zabavo na prostem vas reši naš električni agregat.
 • Za Vaš proizvodni, poslovni, trgovski ali zdravstveni objekt in povsod kjer izpad električnega napajanja lahko povzroči velike stroške Vam električni agregat ( v kombinaciji z UPS napravo) nudi idealno rešitev.

 

MOČ
 • Električni agregati lahko pokrivajo potrebe po električni energiji od 1kW pa do 1MW. V odvisnosti od velikosti agregata naraščajo tudi moči in tipi motorjev. Mali agregati so običajno opremljeni z bencinskimi motorji, od 5kW naprej pa so bolj smotrni dizelski motorji.
 • V ponudbi je cela paleta proizvajalcev motorjev. Bolj, ko je objekt ali proces zahteven višji rang motorjev se vgrajuje (VOLVO, MTU, PERKINS, JOHN DEER, CUMMINS)

 

UPORABA IN DELOVANJE
 • Mali agregati za splošno uporabo so običajno opremljeni z ročnim zaganjalnikom oziroma vklopom. Pri zahtevnejših objektih in inštalacijah pa uporabljamo avtomatski zagon in avtomatski preklop med mrežnim in agregatskim napajanjem. Tudi pri preklopih – avtomatikah si lahko izberemo različne cenovne razrede glede na zahtevnost in namen. Zahtevni objekti in procesi pa zahtevajo daljinski nadzor delovanja in spremljanje stanj kar nam omogočajo različne elektronske komponente. Povezave so možne preko različnih izhodov (RS232,RS484).

 

IZVEDBA
 
 • Agregati so lahko izdelani v različnih izvedbah glede na namembnost in uporabo:
  • notranja montaža ( odprta ali zaprta )
  • zunanja montaža
  • mobilna izvedba

 

Notranja montaža:

agregati so običajno izdelani brez protihrupnega ohišja saj so običajno postavljeni v prostorih, ki zadržujejo hrup in niso izpostavljeni vremenskim neprilikam. Zagotoviti pa jim moramo ustrezno prezračevanje in odvod izpušnih plinov.

 

Zunanja montaža:

agregati so opremljeni z ohišjem, ki zagotavlja zmanjšanje hrupa na običajno 70 dB in varuje agregat pred vremenskimi neprilikami, kot so dež sneg in prašni delci. Za večje moči se lahko uporabijo tudi kontejnerske izvedbe.

 

Mobilna izvedba:

agregati moči imajo lahko prigrajena kolesa, kar nam omogoča lažje premike po terenu. Agregati večjih moči pa so lahko opremljeni z avtomobilsko ali kamionsko prikolico, lahko pa imajo prigrajene obešalne kljuke za prevoz s kamionom.

 

Zastopamo blagovni znamki:

 
Z našimi strokovnjaki do prave rešitve

Za več informacij nas pokličite na 01/363 31 31 ali pošljite svoje povpraševanje.